Kategorier
Hundar

Satsa stenhårt på en hundkurs i Stockholm

Vissa av oss har det i oss mer än andra. Vi måste få vara aktiva för att må bra helt enkelt. Dags för alla ägare att ledsaga oss på hundkurs i Stockholm alltså.

Det är bara att konstatera att vissa människor är lite väl slöa emellanåt. De åker bort och “jobbar”. Vad nu det betyder för inte sjutton ser de svettiga ut när de stiger in genom ytterdörren? Sedan sitter de i soffan och har obegripligt roligt åt högljudda fånigheter som verkar utspela sig i någon typ av elektroniskt medium.

Det duger helt enkelt inte. Som hushållets viktigaste medlem är man ju fullt medveten om att det inte går an att bita på möblerna även om man har outhärdligt tråkigt. Hur ska man få den högt älskade men ganska korkade alfaledaren att förstå? Hm, kanske läser hen denna texten? Nu måste jag tipsa om aktiviteter.

Det finns en hundkurs för alla

Vissa är unga och dumma. Vet inte ett dugg, rent ut sagt. Tror att koppel är något man ska bita i och prova att sträcka ut så långt det går. Dem kan man gott skicka på valpkurs så de lär sig lite hyfs och att respektera oss äldre hundar. Hur kommer samhället annars att bli?

Vi andra som sett lite mer av världen kräver mer. Vissa av oss gillar nosework medan andra – som jag själv – älskar agility. En riktig motionsomgång där man får engagera både kropp och hjärna. Det finns faktiskt en hundkurs i Stockholm för alla och vi förtjänar det.